Telefon

+36204735052

E-mail

info@stepbystepegeszseg.hu

Mong Nóra vagyok, 

Okleveles Funkcionális Táplálkozási és Életmódmentor,  Okleveles Gyermek Mindfulness oktató 

Mindig is közel állt hozzám a természetes életmód, az egyszerű, de mégis nagyszerű megoldások keresése, tanulása. Alapvetően a természetes gyógymódok és az öngyógyítás híve vagyok, ami tapasztalataim szerint a leginkább hatásos, ha hosszú távon egészségben, kiegyensúlyozottan szeretnénk élni. 

A fiziológiai okok felderítése mellett fontosnak tartom a befelé figyelés, meditáció, a jelenlét gyakorlását, ami a stresszkezelésben is nagy segítség.  

Szeretem a tudományos és spirituális oldalt egyszerre szem előtt tartani, együtt nézni, ezért is köteleztem el magam a funkcionális gyógyászat mellett, ahol a holisztikus szemléletet követve segíthetünk másoknak is az öngyógyítás útját megtalálni. 

Saját és a családban tapasztalt egészségügyi kihívások (máj, epe, gyomor, emésztés, inzulinrezisztencia, hormonális kihívások, teljes kimerültség… stb) miatt fordultam a gyógyászati ágak komolyabb megismerése felé mintegy 15 éve.

Tapasztalatom, hogy az EGÉSZség elérése csodapirulákkal nem, de ÉLETünk egyes területeinek, nézőpontunk megváltoztatásával lehetséges.

Energiagyógyászat, tibeti gyógyászat, ájurvéda, kínai öt elem-étrend, kvantumgyógyászat, mindfulness, meditációk, modern pszichológiai módszerek. Ezen módszerek tanulása közben a környezetemben is sokat segíthettem általuk az elmúlt tizensok évben, ott és akkor, amikor épp szükség volt rá. 

2021-ben nemzetközileg akkreditált V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmódmentor lettem. Nagyon hálás vagyok, hogy egy elkötelezett és nagy tudású szakmai közösség tagja lehetek ezáltal, ahol a folyamatos szakmai fejlődés, továbbtanulás is biztosított.

… ÉS MÉG VALAMI, AMIT TALÁN ARS-POETICA-KÉNT IS ÍRHATOK:

Miről is szól az ÉLET?

Életünk egy UTAZÁS. Van, aki biciklizik, mások hajóval, vonattal vagy éppen rakétával utaznak. Mindegy mivel utazol, de élvezd az utazást, ÉLVEZD az ÉLETET!

Az élet JÁTÉK. De jól játszani nem mindig könnyű, ha nem ismered a szabályokat és nem nálad van a dobókocka. Vedd a kezedbe az IRÁNYÍTÁST saját életed felett és mondj búcsút a testi-lelki állapotoknak, amik miatt nem tudsz örömmel játszani.

Az élet ÖRÖM, boldogság, TANULÁS is egyben. Lásd meg a folyamatot, hogy a tanításokkal örömöd ne apadjon, csak fokozódjon.

Válts nézőpontot!

Várlak szeretettel, Nóra