Telefon

+36204735052

E-mail

info@stepbystepegeszseg.hu

Amiben segíteni tudok

ÁTJÁRÓK, azaz rövid távú együttműködés:

✅ Funkcionális szoftveres laborelemzés empirikus tesztekkel és konzultációval: 40 000 Ft 

  • tested 9 funkcionális területét érintő szoftveres empirikus felmérés (emésztés, vércukor, testsúly, energia kontroll, psziché, fájdalom/gyulladás, bőr, nemi hormonok, pajzsmirigy)
  • hozott laborból készített funkcionális szoftveres laborelemzés (kattints a részletekért, miben más ez, mint a sima laboreredményed)
  • ezek szóbeli kiértékelése online konzultáción, amik nagyon konkrétan rámutathatnak a jelenlegi állapotod egyensúlytalanságaira, és ezek okaira.  Ha Neked ez a megfelelő program, az empirikus tesztek és hozott laborból készült felmérések módjával kapcsolatban első lépésként kérlek, keress elérhetőségeimen. Ha fenti tesztek kiértékelései elkészültek, utána érdemes majd időpontot foglalnod az Időpontfoglalás menüpontban.

✅ Egy alkalmas konzultáció: 12 000 Ft/óra  

  • Ha nem tervezel életmódváltást (vagy már „túl vagy rajta”), de szükséged van étrendi (pl autoimmun eliminációs étrend); étrendkiegészítős stratégia vagy egyéb életmódot (alvásrendezés, stresszkezelés, testmozgás) érintő tanácsra jelenlegi állapotodat illetően, vagy ‘megmagyarázhatatlan’ tüneteid vannak és erről szeretnél többet tudni, akkor az ’Egy alkalmas konzultációt’ javaslom. A konzultációkat általában Zoom online felületen tartom. Jelentkezés az Időpontfoglalás menüpontban.

Ingyenes orientációs konzultáció ezen esetekben nem szükséges, az ÁTJÁRÓK szabadon látogathatóak. 😊

LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE MENTORÁLÁSI FOLYAMAT – ha komoly problémád van vagy hosszabb távra tervezel

✅ 4 – 6 – 12 hónapos mentorálási folyamatnál az első lépés, hogy jelentkezz egy 20-30 perces ingyenes online orientációs konzultációra (Időpontfoglalás gomb lent), annak feltérképezésére, milyen problémád, helyzeted van, a szervezetednek csak egy finomhangolásra van szüksége, vagy esetleg már több terület érintett és komolyabb támogatást igényel. Ennek megfelelően láthatjuk személyre szabottan a számodra megfelelő megoldást. Gyermekek esetében (18 éves kor alatt) az egyik szülő jelenléte szükséges, de természetesen a gyermeket is szívesen látom.

Milyen problémákra gondolhatunk?   

• Emésztési problémák, ételérzékenység, ételintolerancia, (SIBO, hisztamin intolerancia stb)
• Inzulinrezisztencia, vércukor problémák
• Gyakori kimerültség, fáradtság
• Autoimmun állapotok
• Súlyproblémák
• Hormonális zavarok
• Alvási problémák
• Stresszes életmód
• Diszkomfort érzetet okozó ’megmagyarázhatatlan’ tünetek (bőrproblémák, vérnyomás, izületi problémák, fejfájás, reflux stb)

Kérlek, görgess lejjebb, és olvasd el, miről is szól a közös munka, a mentorálás.

Miről is szól a közös munka, a mentorálás?

Hitem és tapasztalatom szerint mindenki egy külön univerzum, azaz nem vagyunk egyformák! Éppen ezért nem valószínű, hogy ugyanaz az étkezési, sportolási, stresszkezelési, gyógyászati vagy bármilyen protokoll „ráhúzható” mindenkire ugyanúgy.

Lehetnek persze alapkövek, alapigazságok, követendő tapasztalások, rendszerek, protokollok, „biohacker” tippek, amiket érdemes ismerni, és ebből kiválogatni azokat, amiket pont Rád szabtak és pont Neked találtak ki.

Ezeket a kisebb-nagyobb összefüggéseket segítek megtalálni a gyakorlatban.

A 9 fő funkcionális területet érintő empirikus tesztek, beszélgetések és labor leleted funkcionális szoftveres kiértékelése alapján gyönyörűen feltérképezhető a helyzeted, amit némi detektívmunka követ, majd az én vezetésemmel, együtt megkeressük a kiváltó okokat, mélyebb gyökereket, és azokat a megfelelő sorrendben megcélozva apróbb-nagyobb lépésekkel – mindenkinek egyénisége, állapota szerint – haladhatsz az EGÉSZSÉGED, egyensúlyod felé.

személyre szabott tervezés a leginkább támogatásra szoruló életmódterülete(ke)t érinti, azaz nem csak étrendi, étrendkiegészítős tervezés, hanem testmozgás, alvásrendezés, stresszkezelési javaslatokat is részletesen tartalmazza, ahol természetesen a lelki, érzelmi tényezőket sem hagyjuk ki a vizsgálatból, ettől lesz holisztikus a program.

Azaz teljes feltérképezés egy helyen!

Gyakorlatilag ennyi.

Mindez egyszerűen és jól hangzik, én magam is keresztülmentem (és megyek folyamatosan) rajta, ezért azt is el kell mondjam, hogy főképp kezdetben ez egyben kemény munka és hajlandóság kell a változtatásra. Ezért is vagyok melletted, hogy átsegítselek a nehezebb szakaszokon. Mert hiszen gondolj bele, ha ugyanazokkal a szokásokkal, ugyanazzal a gondolkodással szeretnél új életet teremteni, az bizony hiú ábránd csupán.

Szóval ezért is mondom: 

Válts nézőpontot!  

Szeretettel várlak, ha a fentiekkel egyetértesz és készen állsz a közös munkára. 😊

Beszélgessünk Róla(d), jelentkezz az orientációs interjúra vagy egy alkalmas konzultációra az alábbi gomb megnyomásával.