Telefon

+36204735052

E-mail

info@stepbystepegeszseg.hu

LÉPÉSEK

ELSŐ LÉPÉS: Orientációs interjú – ingyenes

Több hetes-hónapos mentorálási folyamatnál az első lépés, hogy jelentkezz egy 20-30 perces online/telefonos beszélgetésre, annak feltérképezésére, milyen problémád, helyzeted van, a szervezetednek csak egy finomhangolásra van szüksége, vagy esetleg már több terület érintett és komolyabb támogatást igényel. Ennek megfelelően láthatjuk a számodra megfelelő megoldást.

Gyermekek esetében (18 éves kor alatt) a szülő jelenléte szükséges, de természetesen a gyermeket is szívesen látom.

Kérlek, görgess lejjebb, és olvasd el, mit is jelent a közös munka, a mentorálás.

ÁTJÁRÓK:

Orientációs konzultáció ezen esetekben nem szükséges, az ÁTJÁRÓK szabadon látogathatóak. 😊

  • Egy alkalmas konzultáció: 12 000 Ft/óra – Ha nem tervezel életmódváltást (vagy már „túl vagy rajta”), de szükséged van étrendi (pl eliminációs étrend; étrendkiegészítős stratégia) vagy egyéb életmódot (alvásrendezés, stresszkezelés, testmozgás) érintő tanácsra jelenlegi állapotodat illetően, vagy ‘megmagyarázhatatlan’ tüneteid vannak és erről szeretnél többet tudni, akkor az ’Egy alkalmas konzultációt’ javaslom. A konzultációkat általában Zoom online felületen tartom. Jelentkezés az Időpontfoglalás menüpontban.
  • Funkcionális szoftveres laborelemzés empirikus tesztekkel és konzultációval: 40 000 Ft  – Ha szeretnél tested 8 funkcionális területét érintő szoftveres empirikus felmérést és hozott laborból készített funkcionális szoftveres laborelemzést (kattints a részletekért), valamint ezek szóbeli kiértékelését, amik nagyon konkrétan rámutathatnak a jelenlegi állapotod egyensúlytalanságaira, és ezek okaira, akkor Neked ez a megfelelő program. Az empirikus tesztek és hozott laborból készült felmérések módjával kapcsolatban első lépésként kérlek, keress elérhetőségeimen. Ha ezek a kiértékelések elkészültek, utána érdemes időpontot foglalnod az Időpontfoglalás menüpontban. 

Miről is szól a közös munka, a mentorálás?

Hitem és tapasztalatom szerint mindenki egy külön univerzum, azaz nem vagyunk egyformák! Éppen ezért nem valószínű, hogy ugyanaz az étkezési, sportolási, stresszkezelési, gyógyászati vagy bármilyen protokoll „ráhúzható” mindenkire ugyanúgy.

Lehetnek persze alapkövek, alapigazságok, követendő tapasztalások, rendszerek, protokollok, „biohacker” tippek, amiket érdemes ismerni, és ebből kiválogatni azokat, amiket pont Rád szabtak és pont Neked találtak ki.

Ezeket a kisebb-nagyobb összefüggéseket segítek megtalálni a gyakorlatban.

A 8 fő funkcionális területet érintő empirikus tesztek, beszélgetések és labor leleted funkcionális szoftveres kiértékelése alapján gyönyörűen feltérképezhető a helyzeted, amit némi detektívmunka követ, majd az én vezetésemmel, együtt megkeressük a kiváltó okokat, mélyebb gyökereket, és azokat a megfelelő sorrendben megcélozva apróbb-nagyobb lépésekkel – mindenkinek egyénisége, állapota szerint – haladhatsz az EGÉSZSÉGED, egyensúlyod felé.

személyre szabott tervezés a leginkább támogatásra szoruló életmódterülete(ke)t érinti, azaz nem csak étrendi, étrendkiegészítős tervezés, hanem testmozgás, alvásrendezés, stresszkezelési javaslatokat is részletesen tartalmazza, ahol természetesen a lelki, érzelmi tényezőket sem hagyjuk ki a vizsgálatból, ettől lesz holisztikus a program.

Azaz teljes feltérképezés egy helyen!

Gyakorlatilag ennyi.

Mindez egyszerűen és jól hangzik, én magam is keresztülmentem (és megyek folyamatosan) rajta, ezért azt is el kell mondjam, hogy főképp kezdetben ez egyben kemény munka és hajlandóság kell a változtatásra. Ezért is vagyok melletted, hogy átsegítselek a nehezebb szakaszokon. Mert hiszen gondolj bele, ha ugyanazokkal a szokásokkal, ugyanazzal a gondolkodással szeretnél új életet teremteni, az bizony hiú ábránd csupán.

Szóval ezért is mondom: 

Válts nézőpontot!  

Szeretettel várlak, ha a fentiekkel egyetértesz és készen állsz a közös munkára. 😊

Beszélgessünk róla(d), jelentkezz az orientációs interjúra vagy egy alkalmas konzultációra az alábbi gomb megnyomásával.