Telefon

+36204735052

E-mail

info@stepbystepegeszseg.hu

„Amikor beteg voltam, Thich Nhat Hahn, a híres Zen mester, megtanított arra, hogy jobban, sőt a legjobban érezni magam egy holisztikus utazás, egy olyan utazás, amely magában foglalja az elme, a test és a lélek gyógyítását, és messze túlmutat a tiszta étkezésen és a személyes fejlődésen. Hahn megtanított arra, hogy ha mélyeket lélegzek, ha megtanulok figyelni és a pillanatban élni, gyakorolni az éberséget és a kölcsönös együttlétet (hogy mindannyian egyek vagyunk), akkor egészségügyi problémáim szertefoszlanak. Azt mondta: „Menj haza magadhoz (Carol), és lélegezz be és ki mélyeket. Lépj kapcsolatba a szenvedéseiddel, és tedd fel magadnak a kérdést: „Miért szenvedek? Honnan jön?”
Szavai olyanok voltak, mint a balzsam fáradt lelkemen és egészségtelen testemen. Abbahagytam a „csinálást”, és elkezdtem gyakorolni a LÉTEZÉST, azzal, hogy bármivel együtt legyek, amit megtapasztaltam anélkül, hogy azt jóvá vagy rosszá tenném, küzdés nélkül. Az ő szavai mindent megváltoztattak, amikor zavarba ejtő időket éltem át egészségemmel.
Néhány idézetet és részletet ajánlok, amelyek magukba foglalják Thich Nhat Hahn kvintesszenciáját, ami talán neked is hasznodra válhat, ahogy az egyre nagyobb egészség és vitalitás felé haladsz. 🥰
Hahn megtanított arra, hogy az egészségem helyreállításához haza kell mennem önMAGamhoz, hogy elválaszthatatlanul kapcsolódhassak MAGammal, amihez a mindfulness vezetett.
Tévedés ne essék, az egészség és a gyógyulás holisztikus utazás. Amikor egészséget és gyógyulást, békét és egyensúlyt teremtünk magunkban, képesek vagyunk kiterjeszteni az egészséget és a gyógyulást, a békét és az egyensúlyt a világban is. „ Carol Egan
Thich Nhat Hahn idézetek:
🐦Minden reggel, amikor felébredünk, huszonnégy vadonatúj órát élhetünk. Milyen értékes ajándék! Képesek vagyunk úgy élni, hogy ez a huszonnégy óra békét, örömet és boldogságot hozzon magunknak és másoknak.
🌞 Mosolyogj, lélegezz és menj lassan.
⭐️ Légy önmagad. Az élet úgy értékes, ahogy van. A boldogságod minden eleme már megvan. Nem kell futni, harcolni, keresgélni vagy küzdeni. Csak létezz!
🌳 Tudatunkban sok negatív mag van és sok pozitív mag is. A gyakorlat az, hogy kerüljük a negatív magvak öntözését, és minden nap azonosítsuk és öntözzük a pozitív magokat.
🌷 Néha az örömöd a mosolyod, de néha a mosolyod lehet az örömöd.
🌍 Az, ahogyan mindennapi életünket éljük, az befolyásolja leginkább a világ helyzetét. Ha meg tudjuk változtatni mindennapi életünket, akkor megváltoztathatjuk kormányainkat és megváltoztathatjuk a világot. Elnökünk és kormányaink mi vagyunk. Ezek tükrözik életmódunkat és gondolkodásmódunkat. Az, ahogyan fogunk egy csésze teát, felvesszük az újságot vagy akár WC-papírt használunk, közvetlenül kapcsolódik a békéhez.
🌈 A mulandóságnak köszönhetően minden lehetséges.